top of page

ROGER PADRÓS

Cantant, compositor i pianista.
Comença a estudiar música a l'edat de cinc anys i des de llavors fins a l'actualitat continua formant-se.


Amb la publicació del seu primer EP va aparèixer l'oportunitat de formar part de la setena edició de "La Voz", on va tenir un llarg recorregut arribant a les finals. Aquest fet va precipitar l'aposta per una carrera artística professional.


La seva formació passa per la Claudia Steccato i la Lucía Collado com a professores de cant, la Irene Garrido en l'àmbit de veu i interpretació i la Mariona Castillo juntament amb la Bea Vergés pel que fa a cos i veu lliure.


La temporada 2020/21 engloba més d'una trentena de concerts a piano i veu o amb la seva banda a sales de Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Madrid i altres.


Actualment, també és músic resident a casa Batlló on presenta el seu repertori i versions d'artistes reconeguts amb continuïtat.


Durant el 2022, apostant per un equip jove publica el seu primer àlbum discogràfic "La Vida és Millor".


La taula on seus a menjar amb els teus, la teva habitació o el bar on et trobes amb els amics de sempre. Llocs que a vegades són plens d'anècdotes i riures i altres de silencis i reflexions.


Espais quotidians, familiars i coneguts on pots ser tu mateix.


Aquests espais també hi són en tots els estadis i processos que formen part del disc; component, a l'estudi, amb la creació de la imatge, a les reunions, a la sala d'assaig i fins i tot als directes.


Es tracta d'un projecte transversal on s'ha bolcat tota la feina artística i personal dels últims tres anys i on cada cançó és com un d'aquests llocs, moments o persones que en formen part.


Perquè en definitiva, són aquestes coses les que fan que la vida sigui millor.

No hi ha cap esdeveniment proper de moment
bottom of page