Noms web (14).png

A més de cantant, toca el piano i la guitarra. Al llarg de la seva trajectòria ha participat en diversos certàmens que l'han portat a guanyar premis de composició i a actuar a sales emblemàtiques de la seva ciutat com "Luz de Gas" o "Sala Barts" i fins i tot ser artista resident a “casa Batlló”. Guanyador de la darrera edició del concurs de cantautors "Port Autors". És destacable el seu pas per l'última edició de "La Voz", on va ser semifinalista amb l'equip del seu "Coach", Pablo López.

 

Va publicar al 2019 el seu primer EP (Mil Más) de la mà de "48 Volts Studio".  Actualment presenta "Historia de una Canción", un crit, una manera de treure el que un té dins cap a fora. Una forma de posar ordre a tants moments atrapats en paper. Arrencant així els dubtes, les preguntes, les emocions i les pors a cop de piano i veu.

 

Però totes les històries tenen milions de matisos, i és per això que sumem a una banda de músics decidits a acompanyar cada batec, cada silenci i cada frase.

 

Qui no s'ha sentit sol alguna vegada? Qui no ha tingut dubtes de si està en el lloc que li correspon? Qui no ho donaria tot pel seu somni? Després de respondre a aquestes i moltes altres preguntes (convertides en cançons) ens adonem que cada cançó és com un mapa, difícil d'interpretar si no es mira des de dalt. Volem que el públic sigui el nostre company de viatge ajudant-nos a desxifrar cada camí que ens quedi.

No hi ha cap esdeveniment proper de moment