top of page
Noms web (6).png

20 ANYS FENT CAMÍ

Aquest any 2022 fa 20 anys que neix el projecte del cantant i músic empordanès Miquel Abras.

Miquel Abras molt abans ja tenia més projectes oberts com el de la banda The Wonderful Baby dolls. Però va ser després quan va iniciar-se com artista en solitari sense deixar d'oblidar mai les arrels i els seus gustos musicals.

Va ser doncs, al 2002 quan el cantant va treure el ser primer maxi cd amb cançons pròpies que encara avui ens marquen la seva trajectòria musical amb una onzena de treballs discogràfics i amb singles com gira-sols mirant la lluna, Crida, Ara que ets ocell, em mires et miro i rius, Fills del Mar entre molts d'altres.

Durant tots aquests anys ha constat sovint a les llistes d'èxits de cançons en català i ha sonat a les principals emissores de ràdio. El cantant també va ser guanyador de cinc premis Enderrock i el disc català de l'any de Ràdio 4.

Cal destacar doncs que al llarg de la seva carrera, l'empordanès ha compost i col·laborat amb i per artistes com Maria del Mar Bonet, Rozalen, etc. I en especial la del 2021 amb en Sergio Dalma i la cançó que el mateix, Abras, va compondre per l'últim disc d'aquest cantant també català.

I és per això que aquest any 2022 ho vol celebrar amb un nou disc que porta per nom 20 anys fent Camí i està format pels singles més sonats durant la seva carrera. En aquest nou treball vol demostrar un directe molt més festiu i compta amb nous i més músics i amb col·laboracions noves que portaran un aire contundent però a la vegada sense perdre l'essència de cada cançó i d'ell mateix.

Cada un dels concerts ens farà una mirada retrospectiva del que han estat els vint anys de la seva carrera artística com a grup i ho farà amb una petita festa per a celebrar el 20è aniversari amb els seus seguidors. Dels quals li han donat suport i que han viscut aquests anys acompanyant-los en cada una de la seva gira.

No hi ha cap esdeveniment proper de moment
bottom of page