top of page

GEMMA HUMET

Ser-hi. Sempre.

La nostra trajectòria és un viatge on la transformació pròpia pesa tan com el paisatge que ens transforma. Però lluny de perdre's en noves sonoritats la Gemma Humet ens fa còmplices d'aquesta odissea pròpia i ens convida a participar-hi. Com? En una immersió compartida, on hi trobarem la Gemma de sempre i ens donarà la mà per aquestes noves cançons que ens presenta.

De braçet amb el Guillem Albà, que n'ha fet l'escena, sortirem del concert amb l'ànima plena de tendresa, de tradició i la ferma certesa que el que queda per venir pot ser el millor.

L'espectacle del directe:

Mantenint l’essència del seu particular univers sonor, la pianista i compositora Gemma Humet se situa com una de les veus de referència de l’escena actual. El seu estil vocal, mediterrani i lluminós, transita entre l’herència de la cançó d’autor i la cançó protesta, però també troba espais per la fusió amb l’electrònica.

Els concerts de la Gemma Humet son un regal únic, total i multi sensorial. Repassa els seus 4 treballs discogràfics, reinterpreta cançons que ens han commogut i posa veu a poemes de signatura femenina.

 

El fil argumental passa pel reconeixement que sense amor propi no hi ha maneres possibles d’estimar.

No hi ha cap esdeveniment proper de moment
bottom of page