top of page

ELS AMICS DE MANEL

Els Amics de Manel són la fórmula que Catalunya necessita, perquè tenen l'actitud i les eines necessàries per fer-ho.

 

"Per ser feliç no cal permís" (U98, 2022) és el tret de sortida d'aquesta banda, un primer treball on hi barregen estils com el Reggaeton, el Pop i fins i tot un Rock amb Autotune, cançons que es caracteritzen pel seu optimisme i la capacitat que tenen d'arribar a la gent. El seu Single Per ser feliç s'ha convertit en tot un èxit radiofònic en l'actualitat, sonant nombroses vegades cada dia a ràdios de renom com Rac105 i Los40.

 

Un dels trets més característics d'aquesta banda, és la posada en escena, estan disposats a enamorar a tots els públics, amb les cançons del seu nou treball i les versions dels hits que tots sabem que no poden faltar en una nit de festa, formaran el còctel perfecte per disfrutar d'una nit màgica i inoblidable.

  • 16 d’abr. de 2022, 21:00
    Barcelona, Carrer d'Àlaba, 30, 08005 Barcelona, España
    “Per ser feliç no cal permís” (U98, 2022) és el tret de sortida d’aquesta banda, un primer treball on hi barregen estils com el Reggaeton, el Pop i fins i tot un Rock amb Autotune, cançons que es caracteritzen pel seu optimisme i la capacitat que tenen d’arribar a la gent.
bottom of page