top of page
Noms web (21).png

Cuarto Burlé és una banda de pop formada per 4 dones: Núria, Paula, Marta i Xerach, que neix el 2017 (inicialment amb el nom Flor de Canela) amb l’interès mutu de fer cançons i interpretar-les. El 2022 presentaran el seu 2on treball discogràfic, Dejemos la Luz Encendida (un LP de 10 cançons), que segueix comptant amb la producció musical de Juanma Latorre (Vetusta Morla) amb qui van produir el seu 1r treball anomenat Flor de Canela (un EP de 5 cançons) publicat el 2019.

Durant 2021 han publicat dos singles a mode de Cara A i Cara B anomenats ‘Qué te Falta Amor’ y ‘Fácil Es’.

El so de la banda (i del disc) es caracteritza per la combinació de sintetitzadors i percussions electròniques amb alguns instruments acústics més propis del directe, i pel protagonisme del cant col.lectiu que té molt de pes en els directes.

El caràcter descriptiu, fantasiós, empàtic y de vegades empoderador de les 10 cançons de Dejemos la Luz Encendida és el reflex que veu la banda quan es veu a sí mateixa després d’aquests 5 anys de treball conjunt. El disc aprofundeix en la força del col·lectiu, que es pot escoltar en els cants corals de caràcter popular que envaeixen gran part del disc, així com el so tribal de les percussions i dels tambors que marquen el pols de les cançons.

CONTRACTACIÓ: laia@speedmusic.cat

facebook-grey.png
instagram-grey.png
spotify-grey.png
bottom of page